Helt sjukt vad glad jag är!


Jag har fått en systemkamera! Eller egentligen är det hela familjens, men gissa vem som kommer använda den mest? Skrev jag inte i det senaste inlägget jag skrev att jag aldrig kommer få en systemkamera eller någonting? Kommer inte ihåg riktigt, men jag är iallafall jätteglad över att pappa har köpt en systemkamera till familjen!

Jag sov hos johanna inatt och vi åkte med badbussen (det är typ som ett fritids fast med barn från kanske tre eller fyra olika skolor som åker och badar) och det var jättekul, självklart! Kommer säkert ladda över en massa bilder som jag tagit med systemkameran imorgon! ;)

Puss, Alice ♥

Hello !

hejsan svejsan 
 
Igår var jag med frida och tiita på bio , urmysigt ! Kommer bild här!
 

                                

                                                            värd att se !

kramisar annika

Brådis!

hejsan svejsan allihopa ! Nu äter jag nudelsoppa :) ska ssnart åka till frida :) vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra en man jag är säker på att det blir jääte kul :) har lite brådis så det blir ingen bild ses senare !


                           

okej då här fick ni en , farmors katt kramis på er / Annika

Seg Dag


Här är en bild på mig när jag och Annika testade massa kläder och hattar hos Farmor/Mormor när vi sov där.

Idag har jag gjort mest ingenting förutom att gått ut med Dixie, ska se till att göra något snart annars kommer jag bara sega ihop någonstans här hemma! Tänkte sedan kolla efter någon bra systemkamera till bra pris på internet, för dom som inte vet så har ju jag ingen systemkamera! Jag hade tänkt mig en "Nikon D5000" isånnafall.

Alice ♥

Barcelona!

hejsan svejsan!
Nu har jag äntligen fått sova. Vaknade vid tolv så nu sitter jag bara i soffan och tittat då tv. UVet inte riktigt vad jag ska göra idag men jag ringer någon kompis.
 
                                  Här kommer en bild från barcelona, jag kom hem där i från i lördags :
 


                                  

                                                                     Kramar Annika! kommer fler bilder senare

God Natt


Jag säger god natt med en bild på mig och Holly (En hund som finns på mitt land)
Ska nog inte sova så jättelänge imorgon för att jag ska uy och gå med Dixie!
Så god natt! Kramar, Alice ♥

Choklad

Sitter och äter Marabou Choklad som jag fått av Annika, tack igen! Men sen har jag också vart med Annika idag också, kul värre eller vad säger ni? Vi har vart och badat i Långsjön, vi var där länge, från ett till sju kanske? Eller något liknande.

Kärlek, Alice ♥

Mysig dag igen!

Hejsan alla fina! Idag har vi åkt och badat, vi tog med oss hundarna. Senare på dagen kom min pappa och alice föräldrar. Nu har Alice precis gått så jag antar väl att jag ska städa mitt rum, träna eller fixa med bilder . 

                                                                              kramis,




  // Annika!


Hej där!

                                     


Nu har jag och Alice precit varit ute med Dolly och Dixie :)... Sådär en kvart kanske. Hon har sovit hos mig inatt.Kan berätta lite om den mysiga dagen vi hade igår !
Först fixade vi med bloggen hela dagen sen cyklade vi iväg och hade picknick urmysigt!!! kan jag bara säga :) vi tände ljus och åt annanas ( hur det nu stavas) och drack te :) yeee ! Sen cyklade vi hem igen och tittade på film bring it on :) men nu ska vi käka frukost . ses senare kramis Annika


Photos

Hejsan, jag heter Alice och jag är tjejen till höger på bilden! Som Annika sa så har vi hållt på med headern rätt så länge.. det tog en massa tid, ingen av mig eller annika är ju proffs på det om man säger så!


Tummen upp för ny blogg!


Annika!


Jag (Alice)!

Bilderna som vi var ensamma på blev lite stora, men det får ni leva med!

Puss ♥

Hallå !!!!

Nu har jag/ vi precit startat en blogg :). Vi har hållt på med headern jätte länge.. Men igår så sov vi allafall hos våran mormor det var super mysigt:) Vi spelade kort och hade det i allmänt jätte bra. Vi tog även massa bilder ni får ett smakprov nu !

                             

                             
                              
                              

                             

Välkommen till min nya blogg!

välkommen!

RSS 2.0