Hejsan !

Är med Frida nu, vi har en liten pratstund , det är mysigt. Nu ska jag vara social ;) kramen

Är sjuk :(


 // annika


Jag som liten

Av Alice Anderstedt

Fjorton bast nu!En underbar tjej ! Puss på dig levepastej kram Annika

Älskar när det händer oväntade saker

Tjenis :) Idag har jag inte gjort så mycket. Varit hos pappa och ätit middag, pluggat lite och tagit det lungt. Nästan varje dag det här lovet har jag ställt klockan så jag kände att det var dags att sova ut.


.

/ Annika


Harder Better Faster Stronger

Man kanske inte ser riktigt vad det står, men dom är sjukt duktiga! Men annars sitter jag och försöker plugga mycket no! Vi har fått frågon, och dom är väldigt svåra.. är på sista nu, men ska skynda nu!
pussar och kramar ♥ Alice

Fredagsmys

Sitter just nu med detta framför mig (glassen är uppäten), mysigt va? Sitter och kollar på Idoll med päronen också, fast jag kollar inte jätte mycket.. tycker inte det är super roligt om man säger så ;) Men hur som helst, det är mysigt iallafall! ♥
XOXO Alice ♥

Hej HejHaha, jag är inte bara lite ego heller. Lånade weebkameran medans Annika var och hämtade glass till oss, men tänkte att det var dax för MIG att görra ett inlägg. Kram ♥

Här är vi :))))


Våran mormorfarmor

Hallo :) Nu är jag och Alice hos  mormor och försöker lära oss en sån där kesogrej ( Erato ) , jag kan bara säga attt det är jäkligt svårt:) Men nu ska vi vara lite sociala med Mormor/Farmor , kramen !


RSS 2.0