Månen

                                  
Bilden är enkel men jag gillar den allafall , tog den för några veckor sen :) / Annika

Kissen

                                   


Det skulle se ut som höstbilder

                             
                             
                             
                             


                             

Life is what you make it

Hejsan svejsan ! Idag har jag bara segat än så länge men det är så jäkla skönt med höstlov ! Igår spelade jag match och träffa Alice på kvällen och sen åkte jag hem. Vi såg på baksmällan. Senare blire middag hemma hos framor men ska gå nu ses!

                             
                                                            Bild från när vi firade Moa

Sunshine

                              

HÖSTLOV

Nu är det Lördag och jag kom precis hem från att ha ätit på resturang, mysigt.Min första dag på höstlovet spenderades hemma hos Malin med lite andra kompisar och så sov vi där. Det var väldigt mysigt kan jag säga. Allafall nnu ska jag titta på idol eftersom att jag missa det igår även om det inte blir så spännande eftersom att jag redan vet att Linni åker men jaja det är mysigt iallafall.



Ännu en sån där random bild

Ph & redigering; Alice (ME) | Canon EOS 500D 18-55mm
Här skriver en lite halvsliten chey vid namn Alice, jag sitter och gör lite läxor då och då men tröttnar väldigt snabbt. Haha, har svenska inlämningsuppgifter tills imorgon och tills på fredag har jag NO inlämningsuppgifter plus matte prov. Härligt, eller?
Kramen! ♥

Höst

Ingen bra bild på mig men det är så himla höstigt ute! Så himla mysigt bara! Jag och Annika måste verkligen börja ses oftare! Snart måste vi fixa ny design också, vi kanske kan vänta tills vinter så får vi en ny fräsch vinter design. Eller var tycker ni? Gullisar ♥
Tidsinställt

Sorry

Hejsan svejsan folket , ledsen för extremt dålig uppdatering . I helhen så sov Emma och Elsa hos mig och i fredags så var det fredagsmys hemma hos frida. Nu sitter jag i datasalen i skolan nu kommer läraren måste gå nu bajj ! / Annika

God natt folket


Avslutar dagen med ett "vill ha inlägg". Gud, jag och Annika måste verkligen bli bättre på att blogga! Men nu måste jag snart sova.

Puss och god natt ♥

RSS 2.0