Brunetten Alice

Canon EOS 500D 18-55mm
Sitter och pluggar Historia, såg att Annika hade gjort ett inlägg och då blev jag sugen på att göra ett också! Haha, men som sagt sitter jag och pluggar Historia, tror det är det tråkigaste ämne som finns! Skriver massa anteckningar och grejer men nej, det vägrar fastna i huvudet!
Kramisen, hoppas ni haft en bra dag! ♥

Min helg

Halloj tänkte berätta lite om helgen :) I Fredags hade jag träning 7-9 sen på Lördagen så sov elsa här och jag spleade match . Vinst med 9-2 tjihoo , bra start på säsongen. Sen på Söndagen, igår alltså skulle jag spela match men när vi kom dit var det typ dubbeltbokat så att vi fick åka hem igen. Sen åt jag på sushin med syster min, mysigt ! Men nu ska ja till skolan hej och hå !

                          

                                                  Du är så jäkla bra Alice !  // Annika


Ny dag, nu kör vi !

Halloj ! :) :) Nu sitter jag här och ska snart åka till skolan yee ! :) Vi ska åka till dn idag , det blir najs :) Idag ska jag träffa Alice i stan efter skolan see ya later !


                          

När man har brist på allt // Alice

Canon EOS 500D 18-55mm

Så kan man lägga up en random bild och skriva om onödiga saker! Ligger i sängen och borde egentligen försöka sova, men känner att detta var viktigare (?)
Spelar word feud också, för er som inte vet vad det är så är det ett alfapet spel fast på mobilen. Och nu kommer jag inte på mer onödiga saker att skriva om, så god natt♥

Jägarna

Hallå där :) ett tag sen kan man säga :) Idag åkte vi med skolan till cosmonova det var väll kul :) ! Annars vad har hänt hmm alice och elsa sov hos mig i helgen och jag och alice och hela tjocka släkten var och tittade på jägarna.


                                         

Vart har Annika tagit vägen?

Kände att jag hittade ingen bra bild så det fick bli en gammal bild från mobilen! Men är det någon som har sett Annika, hon har försvunnit puts veck! Om ni har sett henne ring 0736.. Nej, jag skojar.. Men Annika, börja blogga! Puss Nu måste jag sova! ♥

Vad händer här då?

Alice här!
Här håller jag på att bakar någonting, säger inte vad det är förrän det är klart. Ingen stor sak men ändå! Gott kommer det bli!
Skolan idag har varit skön, vi hade sovmorgon till halv tio sen började vi med fotboll, sen hade vi två lektioner till. Skönt säger jag bara! Nu måste jag dra, sees! ♥

RSS 2.0